Design

Få visualiseret dine idéer

Fra idé til færdigt produkt: Har du en idé til et projekt, hjælper vi dig med at visualisere denne. Vores konstruktører byder ind med idéer og sparring og hjælper med tegningsmaterialet til målfaste og produktionsklare tegninger i 2D og 3D.

Specialister i al tegnearbejde

Vores konstruktører er specialister i al tegnearbejde inden for konstruktioner i stål såvel som aluminium – dette både til fremstilling af prototyper og til industriel produktion af stålkonstruktioner. Tegneopgaver udføres enten på vores tegnestue eller hos dig som kunde og vil altid involvere udarbejdelse af alle tegninger, beregninger og beskrivelser, som er nødvendige for, at du kan realisere dit projekt.

Vi hjælper dig

Design og visualisering af et projekt kan involvere statiske beregninger med sikring af styrke og stabilitet, men kan også indebære procesberegninger på eksempelvis varmesystemer eller andre systemer, hvor der skal transporteres væsker eller faste stoffer. Det færdige instrumenteringsdesign kan vi ligeledes hjælpe med.

Dygtige konstruktører

Hos 2M har vores dygtige konstruktører kompetencerne til at udføre selv de mest komplekse konstruktionsprojekter i tegneprogrammerne AutoCad, Solid Works, Solid Edge og Inventor, som muliggør detaljerede tegninger og et optimalt procesdesign over enhver type projekt.

Tegninger i 3D giver mulighed for at have øje på alle vinkler i projektet, hvilket er en fordel for dig som kunde. 3D-effekten medfører, at du får en håndgribelig fornemmelse af, hvordan slutprojektet kommer til at se ud – allerede inden produktionen er påbegyndt.

Se vores arbejde